Image

Despre ebook

Scopul acestui ebook este sa iti ofere independenta si cunoastere prin educatie nutritionala. Cunoasterea inseamna putere - doar asa vei reusi sa recunosti toate miturile din acest domeniu, sa nu mai pici in capcanele "vanzatorilor de vise" si sa te feresti de "specialisti" care promoveaza pseudostiinta. Nu vrem sa "ne crezi pe cuvant" sau sa consideri ca noi detinem adevarul absolut, nici pe departe. Ce vrem insa este sa treci prin filtrul gandirii tale de fiecare data cand cineva vrea sa te atraga intr-o capcana de genul :

"Slabeste 4 kg intr-o saptamana cu dieta X!"

"Bea shake-urile astea si vei slabi garantat!"

"Nu ai voie sa combini alimentele asa!"

"Trebuie sa renunti la asta daca vrei sa fii sanatos."

"Ai nevoie de detox cu sucuri si legume."

"Trebuie sa tii IF daca vrei sa slabesti."

Suntem convinse ca vei reusi sa faci asta dupa ce parcurgi toate informatiile adunate aici. Pentru achizitionarea lui este necesara logarea in contul de client. Pentru plata apasa pe butonul "+" - dupa finalizarea platii, ebook-ul va fi disponibil in sectiunea Contul meu - Fisierele mele.

Image

85 RON

+

EBook

Image

Despre ebook

Informatiile regasite in acest ebook te pot scuti de multe sute de lui platite pentru sedinte 1 : 1 si de mult timp petrecut pentru a cauta informatia corecta. Priveste-l ca o investitie in tine, in educatia ta. "O iesire in oras" care poate avea loc oriunde si oricand. Tine minte: lucrurile bune cer timp!

Multumim pentru increderea acordata si felicitari pentru decizia de a face ceva pentru tine.

Dupa ce il citesti, tare mult ne-am bucura sa stim cum ti s-a parut, cum te-a ajutat. Imi poti scrie oricand in privat.