Lorena Saroiu Nutritionist

Vizitând și utilizând site-ul web, confirmați, acceptați și sunteți de acord că ați citit și înțeles și sunteți de acord să respectați această clauză de declinare a răspunderii, împreună cu Termenii si conditiile și Politica de confidențialitate. Utilizarea în continuare a site-ului nostru web, a programelor, produselor și/sau serviciilor noastre reprezintă acceptarea de către dumneavoastră a modificărilor și actualizărilor viitoare ale acestei clauze de declinare a răspunderii. Nu trebuie să accesați sau să utilizați site-ul nostru web dacă nu doriți să fiți legat de această declinare a răspunderii. Ne rezervăm dreptul de a modifica acest site web în orice moment, fără notificare.

Planurile alimentare NU sunt personalizate: pentru un plan alimentar personalizat, realizat in functie de nevoile/ preferintele/ particularitatile genetice individuale si a stilului de viata, se recomanda colaborarea directa cu un specialist.

Planurile alimentare se tin pe propria raspundere. Indiferent de obiectivul pe care il aveti, este important de retinut faptul ca modificarile in greutate variaza de la persoana la persoana, in functie de numarul de kg, nivelul de activitate fizica, varsta, compozitia corporala, istoricul de diete, echilibrul hormonal, starea generala de sanatate (atat fizica cat si emotionala), mediul social etc. Nu ne asumam responsabilitatea in cazul in care obiectivul dumneavoastra nu este atins.

Planurile alimentare sunt recomandate doar persoanelor sanatoase, fara alergii, intolerante sau alte afectiuni medicale, care au acordul medicului pentru a urma un regim alimentar echilibrat si diversificat. In cazul in care aveti probleme de sanatate si decideti sa achizitionati planurile alimentare, nu ne asumam responsabilitatea pentru posibilele efecte asupra starii dumneavoastra de sanatate.

Vă rugăm să rețineți că informatiile si serviciile oferite pe site-ul nostru web (planurile alimentare, cursurile online, articolele scrise pe blog) nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice problemă de sănătate și nici nu au scopul de a înlocui sfatul unui medic sau dietetician.

Informațiile furnizate pe site au doar scop informativ și educațional. Ar trebui să vă consultați întotdeauna medicul sau alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice chestiune referitoare la sănătatea dumneavoastră. Nu ignorați sfatul medical profesionist și nu întârziați să solicitați sfaturi profesionale din cauza a ceea ce ați citit pe acest website